Pomoć

Jednostavni tutorijal će vas uputiti u osnovne funkcije sajta

1

2

3

4

Registracija

Da bi ste koristili mogućnost trampe sa ostalim korisnicima sajta potrebno je prvo registrovati se na sajt. Registracija je besplatna i jednostavna. Prilikom registracije će vam na vašu e-mail adresu biti poslata poruka sa aktivacionim linkom. Klikom na dobijeni link, vaš nalog je automatski aktivan i moći ćete odmah da počnete sa punim korišćenjem sajta.

Dodavanje predmeta

Celokupna manipulacija predmetima se odigrava u opciji Moj Trampi Profil. Ulaskom u tab Dodaj predmet i jednostavnim popunjavanjem potrebnih podataka o predmetu, odabirom za koju kategoriju predmeta bi trampili predmet kao i prihvatanja uslova korišćenja i klikom na dugme Pošalji, uspešno ste postavli predmet u vidu oglasa.

Pretraga, odabir predmeta i Trampa

Jednostavnom pretragom predmeta postavljenih na sajtu od strane korisnika sajta i klikom na željeni predmet, otvoriće vam se meni za razmenu predmeta. Sa desne strane menija u odeljku Moji predmeti nalaziće se vaši postavljeni predmeti koji odgovaraju zadatim kriterijumima Oglašavača. Ukoliko su svi kriterijumi ispunjeni vezani za kategoriju predmeta za trampu jednostavnim obeležavanjem svog predmeta i klikom na opciju Trampi, automatski šaljete poruku Oglašavaču da želite da izvršite trampu.

Prihvatanje ili odbacivanje ponude za trampu

Blinkajući crveni oblačić sa jedinicom, pored menija Moj Trampi Profil će vas obavestiti u trenutku kad stigne nova ponuda za vaš predmet, ulaskom u podmeni Ponude, možete jednostavnim klikom prihvatiti ili odbaciti ponudu.

Važno*

Tek kada Oglašavač potvrdi da mu se vaš postavljeni predmet dopada, trampa moze uspešno da se obavi i svi potrebni podaci o kontaktiranju Oglašavača će vam biti poznati nakon toga jer se podaci o kontaktu automatski šalju na vašu mail adresu i biće vam vidljivi u podmeniju Ponude u Mom Trampi profilu.

Važno**

Ukoliko nakon kontaktiranja Oglašavača ipak niste zadovoljni predmetom koji je on ponudio ili pak ne želite da izvršite Trampu iz nekog razloga, možete ponovo aktivirati vaš oglas u roku od 48 sati od prihvatanja Trampe u protivnom oglas se automatski briše iz našeg sitema. Ponovno aktiviranje oglasa vršite u meniju Moj Trampi Profil opcija Moji Predmeti /Dostupno ili Nedostupno.

Važno***

Nakon prihvatanja trampe sa Oglašavačem svaka mogucnost internog dogovora je dozvoljena.

Važno****

Trajanje oglasa je 30 dana.

F.A.Q.

Molimo vas da proverite F.A.Q. pre nego što se odlučite da nas kontaktirate. Postoji šansa da na ovaj način brže nađete odgovor na vase pitanje ili problem.

1. Ne mogu da se logujem na sajt a uredno sam popunio sve podatke?

Proverite vas e-mail, verovatno niste izvršili aktivaciju vašeg naloga.

2. Dobio sam aktivacioni mail ali nema linka za aktivaciju?

Da bi se primio link morate mail otvoriti kao HTML pogledajte u podešavanjima, View as HTML.

3. Imam problema sa postavljanjem slike predmeta?

Proverite da li je format fotografije u .jpg formatu.

4. Da li je ograničen broj predmeta koji je moguće postaviti?

Nije ograničen broj predmeta, svaki korisnik može postaviti neograničen broj predmeta ukoliko to ne krši pravila portala.

5. Da li je moguće ponuditu više predmeta za jedan isti predmet?

Moguće je, ukoliko se vaši predmeti nalaze u kategoriji koju oglašavač traži, u tom slučaju možete jedan po jedan predmet ponuditi oglašavaču gde će on odabrati samo jedan za koji će trampa biti moguća.

6. Preko menija  Moj Trampi Profil stalno blinka crveni znak sa jedinicom sta to znači?

To znači da ste upravo dobili ponudu za vaš predmet ili je vaša ponuda koju ste uputili prihvaćena, otvorite opciju Ponude u vašem Trampi Profilu i pogledajte koje su to ponude.

7. Kome i kako da prijavim lažnu ponudu na sajtu?

Trenutno je to moguće preko naše kontakt strane, navedite sve potrebne informacije i naši administratori će reagovati u skladu sa ovlašćenjima.

8. Kako da posaljem poruku Oglašavaču?

Poruku možete da šaljete samo uz ponudu za predmet, ukucate tekst poruke, obeležite svoj predmet koji nudite i kliknete Trampi.

9. Da li je moguće prodati predmet za novac ili je samo Trampa dozvoljena?

Svaka mogućnost dogovora je dozvoljena, što znači DA, moguće je prodati predmet za novac ukoliko je takav dogovor postignut.

Želimo vam prijatan boravak na našem portalu i uspešne trampe!

PARTNERI