Blog

Duže trajanje vaših oglasa

U toku velikih novina i promena koje su se u poslednjih nekoliko meseci dešavale na našem portalu, svi korisnici koji se registruju do kraja tekuće godine kao i svi oglasi koji se postave do tada imaće neograničen rok trajanja. Iskoristite priliku i promovišite vaše proizvode na našem portalu!

Vaš Trampi.rs Tim

Kako izbeći prevare

Iako kontrolišemo svaki oglas na trampi.rs, svako može postaviti oglas nakon registracije, što znači da ne možemo utvrditi da li je oglas pravi ili lažan. U lažnim oglasima takođe može biti lažnih informacija ili slika. Prevarant obično želi da proda ili razmeni predmet koji ne poseduje i traži od vas avans. Naš savet je ukoliko niste sigurni nikada nemojte plaćati unapred!
Trampi.rs nije deo bilo koje transakcije između kupca i prodavca ili kompanije koja je postavila oglas na ovaj sajt.


Uvek kontaktirajte osobu koja je postavila oglas zanimljiv za vas i uporedite podatke iz oglasa sa onim što Vam se prezentuje. Na zakazani susret uvek podjite sa prijateljem ukoliko Vam je bilo šta nakon kontaktiranja ogašivača sumnjivo. Svaki put proverite osobu ili kompaniju pogotovo ukoliko posumnjate na prevaru, koja je povezana sa tom osobom ili kompanijom. Ukoliko ne možete naći podatke o osobi ili kompaniji, preporučujemo Vam da odustate od ponude.


Izbegavajte davanje ličnih podataka kao što je Vaš datum rođenja, ili račun u banci i slično. Budite veoma pažljivi kada sarađujete sa prodavcem iz inostranstva.


Nikada nemojte plaćati unapred i nikada nemojte koristiti servise za transfer novca. Platite nakon što sretnete vlasnika odnosno kad predmet stigne na vašu kućnu adresu onakav kakav ste želeli.

Ukoliko posumnjate da je oglas prevara, prijavite nam. Pročitajte više o internet prevarama na Wikipediji.

Prednosti trampi portala

Napomena; ovo nije portal koji se bavi aukcijama niti je potrebno licitirati predmete, već je dovoljno ponuditi ono što neko traži, ili jednostavno postaviti svoj predmet i čekati neku od ponuda. Jednostavnom odabirom ponuda po sistemu, odaberi ono sto ti se svidja i odgovara, i prihvatanjem ponude, dobijate sve potrebne podatke za uspostavljanje kontakta. Trampi.rs nije posrednik u razmeni ili prodaji, niti učestvuje u dogovorima.

U odnosu na konkurentske sajtove nudimo mnogo veću slobodu korisnika kao i sigurnost tako što ćemo na svaku nepravilnost reagovati adekvatnim merama koje nikad neće biti na štetu korisnika. Trudićemo se da lažno oglašavanje suzbijemo u najvećoj mogućoj meri jer na kraju svima je u interesu da nam izbor bude što veći a razmene i prodaje što uspešnije.

10000 Poseta dokaz poverenja

Drago nam je da je naša ideja zaživela i da sve više poseta ukazuje da sve ozbiljnije shvatimo našu ulogu u povezivanju ljudi sa sličnim idejama. 10000 poseta u kratkom vremenskom periodu postojanja našeg portala nameću obavezu da istrajemo u ideji i svojim besplatnim uslugama pomognemo da što lakše ostvarite vaše planove.

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Postavljanje oglasa

Statistika pokazuje da su dobro i kvalitetno postavljeni oglasi najbolji put do uspešnog oglašavanja. Trebalo bi što preciznije opisati predmet koji se nudi uz naravno obaveznu sliku, jer slika govori hiljadu reči. U današnje vreme svaki telefon ima fotoaparat i to možete iskoristiti, takodje u krajnjem slučaju internet je prepun fotografija u tom slučaju iskoristite neku koja najviše odgovara vašem predmetu i onda obavezno naznačite da fotografija nije originalna, u vašem je interesu da vaš predmet bude što bolje prezentovan i ilustrovan. Ne zaboravite da navedete i okvirnu vrednost predmeta kako bi se lakše trgovalo i trampa bila uspešna i realna.

Primer dobro i pregledno postavljenog oglasa sa svim potrebnim informacijama i odgovarajuće fotografije predmeta.

PARTNERI