Trampi u novom odelu

Još jedan redizajn ovog puta mnogo ozbiljniji i zahtevaće jedno, nadamo se kratko vreme za privikavanje. 

Još uvek sveopcije nisu dostupne ali radićemo na tome narednih meseci. Ono što je bitno to je da želimo da se zahvalimo na dosadašnjem ukazanom poverenju. Prelaskom na novi sistem vaši logini će morati da se obnove ali zato je tu Google login kao olakšavajuća okolnost. Hvala na razumevanju i želimo Vam prijatan i uspešan boravak na našim stranicama!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Postavljanje oglasa

Postavljanje oglasa

Statistika pokazuje da su dobro i kvalitetno postavljeni oglasi najbolji put do uspešnog oglašavanja. Trebalo bi što preciznije opisati predmet koji se nudi uz naravno obaveznu sliku, jer slika govori hiljadu reči. U današnje vreme svaki telefon ima fotoaparat i to možete iskoristiti, takodje u krajnjem slučaju internet je prepun fotografija u tom slučaju iskoristite neku koja najviše odgovara vašem predmetu i onda obavezno naznačite da fotografija nije originalna, u vašem je interesu da vaš predmet bude što bolje prezentovan i ilustrovan. Ne zaboravite da navedete i okvirnu vrednost predmeta kako bi se lakše trgovalo i trampa bila uspešna i realna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Prednosti Trampi portala

Prednosti Trampi portala

Napomena; ovo nije portal koji se bavi aukcijama niti je potrebno licitirati predmete, već je dovoljno ponuditi ono što neko traži, ili jednostavno postaviti svoj predmet i čekati neku od ponuda. Jednostavnom odabirom ponuda po sistemu, odaberi ono sto ti se svidja i odgovara, i prihvatanjem ponude, dobijate sve potrebne podatke za uspostavljanje kontakta. Trampi.rs nije posrednik u razmeni ili prodaji, niti učestvuje u dogovorima.


U odnosu na konkurentske sajtove nudimo mnogo veću slobodu korisnika kao i sigurnost tako što ćemo na svaku nepravilnost reagovati adekvatnim merama koje nikad neće biti na štetu korisnika. Trudićemo se da lažno oglašavanje suzbijemo u najvećoj mogućoj meri jer na kraju svima je u interesu da nam izbor bude što veći a razmene i prodaje što uspešnije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Kako izbeći prevare

Kako izbeći prevare?

Iako kontrolišemo svaki oglas na trampi.rs, svako može postaviti oglas nakon registracije, što znači da ne možemo utvrditi da li je oglas pravi ili lažan. U lažnim oglasima takođe može biti lažnih informacija ili slika. Prevarant obično želi da proda ili razmeni predmet koji ne poseduje i traži od vas avans. Naš savet je ukoliko niste sigurni nikada nemojte plaćati unapred!

Trampi.rs nije deo bilo koje transakcije između kupca i prodavca ili kompanije koja je postavila oglas na ovaj sajt.

Uvek kontaktirajte osobu koja je postavila oglas zanimljiv za vas i uporedite podatke iz oglasa sa onim što Vam se prezentuje. Na zakazani susret uvek podjite sa prijateljem ukoliko Vam je bilo šta nakon kontaktiranja ogašivača sumnjivo. Svaki put proverite osobu ili kompaniju pogotovo ukoliko posumnjate na prevaru, koja je povezana sa tom osobom ili kompanijom. Ukoliko ne možete naći podatke o osobi ili kompaniji, preporučujemo Vam da odustate od ponude.

Izbegavajte davanje ličnih podataka kao što je Vaš datum rođenja, ili račun u banci i slično. Budite veoma pažljivi kada sarađujete sa prodavcem iz inostranstva.

Nikada nemojte plaćati unapred i nikada nemojte koristiti servise za transfer novca. Platite nakon što sretnete vlasnika odnosno kad predmet stigne na vašu kućnu adresu onakav kakav ste želeli.

Ukoliko posumnjate da je oglas prevara, prijavite nam. Pročitajte više o internet prevarama na Wikipediji.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest